Anitas gröna kök

visar vägen!

Inspiratör av måltidsupplevelser.
Jag arbetar kreativt och konstnärligt i en form av matinstallationer till vernissager, invigningar, kultur & designutställningar och siktet är alltid inställt på de utvecklingsmöjligheterna som erbjuds!

Jag skapar stämning och får måltiden att bli en värdeskapare överallt där människor träffas för att äta och dricka med fokusering på lokal mat, rent vatten, miljö, etik och livsstil.

Säker mat på ditt fat - välj ekomat. Jag väljer ekologiskt så långt det är möjligt, Jag vill kunna tala om hur maten smakar, var den kommer ifrån och vem som står bakom. Jag tycker om att laga mat med vilda växter och ogräs som jag själv har plockat.

Vill ni provsmaka min mat är ni välkomna in till Regionmuseet Café Miró där lagar jag mat varje dag mellan kl. 12.00-17.00

    Vänliga hälsningar från Anita Zieme

 

 

 


 

<<back<<

Anita Zieme

med mångårig vana av att arbete inom hotell, restaurang och turism som hotell & restaurangchef, servitris, reseledare, campingföreståndare, evenemangskoordinator och kock samt utbildning i ekonomi, datorkunskap, marknadsföring, projektarbetsmetodik, europakunskap, livmedelsteknik, turism och restaurangutbildning.